Isolatiewerk

Tijdens een renovatie van een woning wordt vaak ook direct gekeken naar het beter isoleren van het pand. Het isolatiewerk voeren wij graag voor u uit!

Isolatie aan buiten- of binnenzijde

Met isolatie is uiteraard een flinke energiebesparing mogelijk. Hierdoor kan de investering vaak snel terug worden verdiend. CoBrabant is uw partner op het gebied van isoleren van uw huidige woning!

  • Gevelisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • ..en nog veel meer!

Vrijblijvend meer informatie?

Voor betrouwbaar isolatiewerk kiest u voor CoBrabant. Wij adviseren u graag vrijblijvend als het gaat om de isolatie van uw pand en/of woning.

Buitengevelisolatie in de omgeving van Helmond en Dieren

Lekker warm en comfortabel wonen en ook nog een lagere energierekening? Bij CoBrabant Bouw & Isolatiewerken in Helmond kan het. Wij verzorgen isolatiewerk voor woonhuizen of bedrijfspanden. Is er een renovatie op handen of wilt u uw huidige woning verbeteren met als doel een hoger energielabel en natuurlijk meer comfort? Of het nu gaat om isolatie aan de buiten- of binnenzijde, gevelisolatie of spouwmuurisolatie, CoBrabant laat u er straks warmpjes bijzitten.

Het isoleren van uw woning of bedrijfspand staat niet alleen garant voor een flinke energiebesparing, maar ook voor het snel terugverdienen van uw investering. Wij werken met hoogwaardige materialen zoals buitengevelisolatie EPS, een licht materiaal met een grote impact op goede isolatie. Hoe dit werkt? De buitengevelisolatie EPS isolatieplaten worden bevestigd tegen de ondergrond, met een hechtmortel- laag of zelfs een mechanische verankering. De isolatieplaten krijgen dan nog een extra versteviging door kunststof pluggen. Na het vlakmaken (schuren) van de isolatielaag is het de beurt aan een wapeningslaag. Deze wapening wordt aangebracht om eventuele spanningen in de gevel op te vangen. En natuurlijk om scheuren te voorkomen, de nummer één als het gaat om tochtveroorzakers en ongewenste ‘aanvallers’ van uw woning.

CoBrabant staat in Helmond en omstreken bekend als betrouwbaar, ervaren en zeer klantvriendelijk. We geven altijd vooraf aan wat u van ons kunt verwachten en we houden onze klanten op de hoogte van de voortgang. We bieden altijd een luisterend oor voor de wensen van onze opdrachtgevers en geven graag praktische adviezen waar u lang mee vooruit kunt. Mede daarom kozen al velen vóór u voor isolatiewerk CoBrabant. Wilt u advies of vrijblijvend meer informatie over onze isolatie werken? Wij adviseren u graag vrijblijvend over elk aspect van de isolatie. Woning of bedrijfspand, wat ons betreft zit er u straks voor een nette prijs weer jarenlang warmpjes bij!