Schildersbedrijf

Als schildersbedrijf, met locaties in Helmond en Arnhem, hebben wij al vele opdrachten uitgevoerd, voor zowel particulieren als bedrijven.

Schilderswerk door vakmensen

Door onze jarenlange ervaring (ruim 10 jaar) zijn onze schilders gespecialiseerd in alle denkbare soorten schilderswerk. U kunt er op rekenen dat ons schildersbedrijf op een professionele manier uw project kunnen uitvoeren, met de hoogste kwaliteit. U zoekt een kwalitatief schildersbedrijf? Dan bent u bij Cobrabant aan het juiste adres!

Als schildersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in de volgende schilderwerken:

  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten
  • Texen
  • Latexspuiten
  • Lakspuiten
  • Aflakken

Kwaliteit tegen een goedkoop tarief

Wij leveren kwalitatief schilderswerk in de regio Arnhem tegen een eerlijk en betaalbaar tarief. Wij rekenen een eerlijk tarief. Een goedkoper tarief dat mede komt doordat wij geen marge pakken op onze kwaliteitsartikelen (van Bouwmaat) zoals verf. Cobrabant rekent verder geen verborgen kosten, die komen kijken bij bijvoorbeeld het plaatsen van een steiger e.d. Transparantie voorop dus!

Een complete verdieping kan al in één weekend compleet worden geschilderd. Uiteraard leveren wij de plaats weer uiterst schoon en zuiver op. Schildersbedrijf Cobrabant vraagt daarnaast géén aanbetaling.

Bouwmaat kwaliteit Sikkens kwaliteit

Alles onder één dak!

Cobrabant heeft alle specialiteiten in huis: van schilders tot stukadoors tot schoonmakers. Doordat wij alles onder één dak hebben kunnen wij snel en goedkoop werken en beschikken we binnen onze groep over alle mogelijke afbouwdisciplines. U profiteert hiermee niet alleen kwalitatief, maar ook financieël!

Schildersbedrijf in Arnhem en Helmond is gevonden!

U wilt graag een kwalitatief goed, maar goedkoop schildersbedrijf in de regio van Arnhem of Helmond? Dan zit u bij Cobrabant goed! Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij leveren uitsluitend vakwerk en voeren elke opdracht met de grootste nauwkeurigheid uit. Wij weten dat uw schildersklus een vertrouwenskwestie is.