Isolatiewerk

Tijdens de renovatie van een woning wordt vaak ook direct gekeken naar het beter isoleren van het pand. Het isolatiewerk voeren wij graag voor u uit!

Hier verkrijgbaar

Isolatie aan buiten- of binnenzijde

Met isolatie is uiteraard een flinke energiebesparing mogelijk. Hierdoor kan een investering vaak snel terug verdiend worden. Cobrabant is uw partner op het gebied van isolatie van uw huidige woning!

  • Gevelisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • ..en nog veel meer!

Vrijblijvend meer informatie?

Voor betrouwbaar isolatiewerk kiest u voor Cobrabant. Wij adviseren u graag vrijblijvend voor het isoleren van uw pand en/of woning.

Buitengevelisolatie 

Lekker warm en comfortabel wonen en ook nog een lagere energierekening? Bij Cobrabant Bouw & Isolatiewerken gevestigd in Helmond kan het. Wij verzorgen isolatiewerk voor woonhuizen of bedrijfspanden. Is er een renovatie op handen of wilt u, uw huidige woning verbeteren met als doel een hoger energielabel en natuurlijk meer comfort? Gaat het nu om isolatie aan de buiten- of binnenzijde, gevelisolatie of spouwmuurisolatie, Cobrabant laat u er straks warmpjes bijzitten.

Particulier of bedrijf

Isolatiewerk

Het isoleren van uw woning of bedrijfspand staat niet alleen garant voor een flinke energiebesparing, maar ook voor het snel terugverdienen van uw investering. Wij werken met hoogwaardige materialen zoals buitengevelisolatie EPS, een licht materiaal met een grote impact op goede isolatie. Hoe dit werkt? De buitengevelisolatie EPS isolatieplaten worden bevestigd tegen de ondergrond, met een hechtmortel- laag of zelfs een mechanische verankering. De isolatieplaten krijgen dan nog een extra versteviging door kunststof pluggen. Na het vlakmaken (schuren) van de isolatielaag is het de beurt aan een wapeningslaag. Deze wapening wordt aangebracht om eventuele spanningen in de gevel op te vangen en om scheuren te voorkomen. Kortom, de nummer één als het gaat om tochtveroorzakers en ongewenste ‘aanvallers’ van uw woning.

Daar staan we voor

Isolatiewerk in Nederland

Cobrabant staat in heel Nederland bekend als betrouwbaar, ervaren en zeer klantvriendelijk. We geven altijd vooraf aan wat u van ons kunt verwachten en we houden onze klanten op de hoogte van de voortgang. We bieden altijd een luisterend oor voor de wensen van onze opdrachtgevers en geven graag praktische adviezen waar u lang mee vooruit kunt. Mede daarom kozen al velen vóór u voor isolatiewerk bij Cobrabant. Wilt u advies of vrijblijvend meer informatie over onze isolatie werken? Wij adviseren u graag vrijblijvend over elk aspect van de isolatie. Woning of bedrijfspand, wat ons betreft zit u er straks voor een nette prijs weer jarenlang warmpjes bij!