Kozijnen

Door het plaatsen van kozijnen kunt u voldoende licht en lucht in uw woning binnen laten komen. Kozijnen dienen vaak als omkadering van ramen en deuren. Cobrabant heeft reeds veel ervaring in het plaatsen en monteren van kozijnen.

Beide is mogelijk

Van hout tot kunststof en aluminium

In veel gevallen worden kozijnen gemaakt van hout, aluminium of kunststof. Klusbedrijf Cobrabant kan diverse type kozijnen van verschillende soorten bij u plaatsen. Dit kan een houten kozijn zijn, maar ook aluminium of kunststof kozijnen behoren tot de mogelijkheden. Voor passend advies kunt u gerust contact met ons opnemen!

Vrijblijvend meer informatie?

Wij adviseren u graag vrijblijvend voor het plaaten en/of monteren van kozijnen in en rondom uw woon- of werkplek.

Vraag naar de mogelijkheden

Kozijnen plaatsen

Een specialist inschakelen voor kozijnen plaatsen is altijd aan te raden. Dan is de beste kwaliteit in ieder geval verzekerd en is het niveau van afwerking hoog. Als kozijnen aan vervanging toe zijn, dan wordt er een keuze geboden tussen verschillende materialen. Hout kan als basis worden gebruikt, maar ook kunststof en aluminium zijn opties om de ramen of deuren opnieuw mee te omlijsten.

Hout, kunststof & aluminium

Verschillende kozijntypen

Elk kozijntype heeft weer andere voordelen. Hout is een natuurlijk materiaal en heeft daardoor ook een natuurlijke uitstraling. Kunststof heeft als voordeel in vele uitvoeringen geleverd te kunnen worden en kan zelfs met de look van een houtnerf gerealiseerd worden. Dit type heeft als voordeel dat er in tegenstelling tot hout geen onderhoud nodig is. Dan is er ook nog de optie om voor aluminium te kiezen. Deze kozijnen hebben als voordeel extra lang mee te gaan en creëren een moderne uitstraling.

Uiteraard is er verschil in prijs en in onderhoud. Daar kan dan ook rekening mee gehouden worden bij het maken van een keuze. Er kan bovendien altijd advies worden ingewonnen om echt tot de beste keuze te komen. Het is namelijk een investering die jaren meegaat en het is dan beter om voorzien van professioneel advies een keuze te maken. Voor wat betreft de kleurkeuze is er echt veel mogelijk. De originele kleur van de te vervangen kozijnen kan het uitgangspunt vormen. Het is echter ook mogelijk om voor een totaal andere kleur te kiezen. Er zijn meerdere kleurstalen beschikbaar om een keuze uit te maken.

Wij zijn als specialist in het kozijnen plaatsen in heel Nederland actief. Vanaf het begin denken wij mee en zorgen wij voor de beste oplossing. Alle werkzaamheden die betrekking hebben op het plaatsen van kozijnen worden in nauw overleg uitgevoerd. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.