Renovatiewerk

Een van de werkzaamheden die Cobrabant voor u kan uitvoeren is het renoveren van een bestaand pand. Hiermee herstellen we het bestaande pand weer tot een geschikte en heerlijke woon- of werkplek.

Of het nu gaat om het renoveren in originele staat of het herstellen met nieuwe moderne vernieuwingen, onze vakmensen zorgen ervoor dat uw pand weer volledig aan de huidige norm voldoet.

Bekijk de mogelijkheden

Bouwen en renoveren met Cobrabant

Cobrabant heeft meerdere specialisten in huis voor de bouw- en verbouw werkzaamheden van uw woning of pand. Hieronder treft u een greep uit onze diensten op het gebied van bouwen en verbouwen. Onderstaande werkzaamheden kunnen bij een renovatie van toepassing zijn:

  • Schilderen
  • Stuken
  • Timmeren
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Elektra
  • Tegelzetten
  • Voegwerk
  • Kitwerk
  • ..en nog veel meer!
Wij adviseren

Woning toe aan een renovatie?

Voor kwalitatief hoogwaardig renovatie werk kiest u voor Cobrabant. Wij adviseren u graag vrijblijvend voor de renovatie van uw pand en/of woning.

Renovatiewerken 

Renovatiewerken worden door ons op een professionele wijze uitgevoerd. Zowel renovatiepanden om te wonen als om te werken, worden door ons getransformeerd tot een unieke plek die nieuw aanvoelt en als nieuw is gemaakt.

Er is veel mogelijk met betrekking tot het renoveren van huizen en bedrijfspanden. Zo is het bijvoorbeeld een optie om een pand in een vervallen staat weer in de originele staat te renoveren. Of kan er juist gekozen worden om in een oud huis of bedrijfspand de renovatie uit te voeren om de meest moderne vernieuwingen aan te brengen. Wij hebben de professionals in huis die de werkzaamheden tot in de perfectie uitvoeren.

Wij nemen zowel grote als kleine renovatieprojecten aan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een pand te schilderen. Alleen met het schilderen knapt het interieur en de buitenkant al enorm op. Het stucen van muren is eveneens een optie net als dat er het nodige timmerwerk kan worden verricht. In principe kunnen alle bouwwerkzaamheden die tot verbetering leiden, worden uitgevoerd.

Neem contact op

Kies voor zekerheid

Ook bij onzichtbaar werk is er sprake van renovatie. Bijvoorbeeld door elektra opnieuw aan te brengen of door loodgieterswerkzaamheden uit te voeren. De complete woning kan worden aangepakt, maar er kunnen ook deelwerkzaamheden worden uitgevoerd. Als de badkamer aan vernieuwing toe is dan is het opnieuw zetten van de tegels een uitstekende basis om de ruimte verder aan te kleden.

Voor alle renovatiewerkzaamheden die door ons in Nederland en omgeving worden uitgevoerd, geldt dat de hoogste kwaliteit van toepassing is. Dat geldt voor de materialen die tijdens het project worden gebruikt en voor de kwaliteit van onze vakmensen. Wie voor zekerheid en kwaliteit kiest, is bij ons aan het beste adres. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor het renoveren van uw woning of bedrijfspand.