Schilderwerk

Als schildersbedrijf, met een locatie in Helmond, hebben wij al vele opdrachten uitgevoerd, voor zowel particulieren als bedrijven.

ruime 10 jaar ervaring

Ons schildersbedrijf

Door onze jarenlange ervaring (ruim 10 jaar) zijn onze schilders gespecialiseerd in alle denkbare soorten schilderwerk. U kunt er op rekenen dat ons schildersbedrijf op een professionele manier uw project zal uitvoeren, met de hoogste kwaliteit. U zoekt een kwalitatief schildersbedrijf? Dan bent u bij Cobrabant aan het juiste adres!

Als schildersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in de volgende schilderwerken:

  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten
  • Texen
  • Latexspuiten
  • Lakspuiten
  • Aflakken
Bij Cobrabant

Kwaliteit tegen een goedkoop tarief

Wij leveren kwalitatief schilderswerk tegen een eerlijk en betaalbaar tarief. Een goedkoper tarief dat mede komt doordat wij geen marge pakken op onze kwaliteitsartikelen, (van Bouwmaat) zoals verf. Cobrabant rekent verder geen verborgen kosten, die komen kijken bij bijvoorbeeld het plaatsen van een steiger e.d. Transparantie voorop dus!

Een complete verdieping kan al in één weekend compleet worden geschilderd. Uiteraard leveren wij de plaats weer uiterst schoon en zuiver op. Schildersbedrijf Cobrabant vraagt daarnaast géén aanbetaling.

Neem contact op

Alles onder één dak!

Cobrabant heeft alle specialiteiten in huis: van schilders en stukadoors tot schoonmakers. Doordat wij alles onder één dak hebben kunnen wij snel en goedkoop werken en beschikken we binnen onze groep over alle mogelijke afbouwdisciplines. U profiteert hiermee niet alleen kwalitatief, maar ook financieël!

Schildersbedrijf in Nederland gevonden!

U wilt graag een kwalitatief goed, maar goedkoop schildersbedrijf in Nederland? Dan zit u bij Cobrabant goed! Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij leveren uitsluitend vakwerk en voeren elke opdracht met de grootste nauwkeurigheid uit. Wij weten dat uw schildersklus een vertrouwenskwestie is.