Verbouwen

Zoekt u een professioneel bouwbedrijf werkzaam in heel Nederland? Maak kennis met ons: wij zijn Cobrabant, een ervaren en betrouwbaar bouwbedrijf. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Elke verbouwing, groot of klein, realiseren wij graag voor u!

Bouwwerk

Bouwen

Cobrabant heeft meerdere specialisten in huis voor de bouw- en verbouw van uw woning of gebouw. Hieronder treft u een greep uit onze diensten op het gebied van bouwen en verbouwen:

  • Nieuwbouw
  • Verbouwen van woning of bedrijfspand
  • Renovatiewerkzaamheden
  • (ver)bouw badkamer
  • (ver)bouw keuken
  • Bouw carport
  • ..en nog veel meer!
VERSCHILLENDE OPTIES

Verbouwen

Een verbouwing kan in veel gevallen zorgen voor een behoorlijke inbreuk op uw woonsituatie. Cobrabant weet als geen ander dat, doormiddel van strakke planningen en goed georganiseerd werken, de overlast kan worden beperkt. Wij rekenen een eerlijk tarief. Een goedkoper tarief dat mede komt doordat wij geen marge pakken op onze kwaliteitsartikelen (van Bouwmaat). Cobrabant rekent verder geen verborgen kosten, die komen kijken bij bijvoorbeeld het plaatsen van een steiger e.d. Transparantie voorop dus!

Uiteraard leveren wij de plaats weer uiterst schoon en zuiver op.

VERSCHILLENDE OPTIES

Alles onder één dak!

Cobrabant heeft alle specialiteiten in huis: van schilders en stukadoors tot schoonmakers. Doordat wij alles onder één dak hebben kunnen wij snel en goedkoop werken en beschikken we binnen onze groep over alle mogelijke afbouwdisciplines. U profiteert hiermee niet alleen kwalitatief, maar ook financieël!

Bouwbedrijf in Nederland gevonden!

U wilt graag een kwalitatief goed, maar goedkoop bouwbedrijf? Dan zit u bij Cobrabant goed! Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij leveren uitsluitend vakwerk en voeren elke opdracht met de grootste nauwkeurigheid uit. Wij weten als geen ander dat uw bouw- of verbouw een vertrouwenskwestie is.