Woning renoveren in Helmond?

Renoveren & schilderwerken in Helmond. Een woning of bedrijfspand is zo nu en dan aan een nieuw uiterlijk toe. U zou dan het hele gebouw kunnen laten verbouwen, maar heeft u al aan renoveren gedacht?

Een woning of bedrijfspand renoveren is namelijk goedkoper en uw pand kan weer jaren mee. Een bedrijfspand of woning renoveren laat u doen door Cobrabant. Wij werken in Helmond en omstreken.

Ons werkterrein

Schilderwerken in Helmond en omgeving

Wij zijn vooral gespecialiseerd in renovatie door middel van schilderwerken. Door deuren, kozijnen en deurposten een andere kleur te geven, krijgt het pand meteen een heel andere uitstraling. Uiteraard kijken wij uw kozijnen, posten en ander houtwerk eerst goed na, voordat we beginnen met schilderen. Wij werken met een speciale techniek: lakspuiten. Hierdoor ziet houtwerk er weer helemaal als nieuw uit.

Ons vak

Cobrabant Helmond: Specialist in renovatie

Cobrabant is een specialist in Helmond en omstreken als het gaat om schilderwerken en renovaties. Een woning renoveren betekent vaak dat het weer in de oude staat terug gebracht moet worden. Dat geldt natuurlijk ook voor een bedrijfspand renoveren. De unieke uitstraling van het gebouw komt na renovatie weer helemaal terug. Door daarna het houtwerk goed af te werken, verhoogt u de waarde van het pand. Na de renovatie komen we graag terug om het gebouw te onderhouden.

Laat ook uw woning of bedrijfspand renoveren in Helmond of omstreken en neem contact op met Cobrabant: 06-142 95 828